Sistemi za navodnjavanje i uredjenje travnjaka
Ilije Petrovića 9, Beograd
Pon-Sub: 08:00 - 18:00

Construction Aqua Point d.o.o. se bavi pružanjem usluga u oblasti projektovanja, ugradnje i održavanja svih vrsta sistema za navodnjavanje:

  • statički i dinamički rasprskivači
  • sistemi za navodnjavanje kap po kap
  • sistemi za podzemno navodnjavanje
  • Automatsko navodnjavanje travnjaka i bašti
  • Mikro navodnjavanje

Takodje, u našu delatnost spada hortikulturno uređenje parkova, vrtova, travnjaka i ostalih zelenih površina, postavljanje tepih trave, sadnja ukrasnog bilja, kao i izrada vrtnih fontana, jezeraca i kamenjara.

Uža specijalnost nam je projektovanje kompletnih sistema od početnog nacrta do potpune realizacije na terenu. Nudimo uslugu postavljanja sistema za navodnjavanje koja obuhvata transport celokupne opreme i radnika koji vrše montažu, kao i stručno lice koje nadgleda i prati izvođenje radova po projektu. Nakon izvedenih radova obavljamo testiranje sistema i obučavanje lica za njegovu dalju pravilnu upotrebu.

U saradnji sa poznatim svetskim proizvođačem opreme za navodnjavanje RAIN BIRD, projektovali smo i instalirali na desetine kompletnih zalivnih sistema. Koriščenjem RAIN BIRD proizvoda, našim klijentima zagarantovan je kvalitet, ekonomičnost i jednostavna upotreba. Jedan proizvođač, jedan sistem! Jedino tako možete biti sigurni u usklađenost različitih proizvoda.   

Pozovite Nas

navodnjavanje

navodnjavanje


2006

Osnivanje kompanije

Naša kompanija osnovana je 2006. godine u Beogradu.

12

Godina iskustva

 Želimo da svaki objekat na kome smo učestvovali , bez obzira na svoju veličinu, položaj ili finansijsku vrednost postane naša nova referenca.

400+

Zadovoljnih klijenata

Construction Aqua point d.o.o. posebnu pažnju posvećuje sistemima za navodnjavanje i teži da ih svake godine postavi na nove površine.